Referanser

Våre nettbaserte tjenester kan selvsagt benyttes i hele landet. Videre er vi aktive i Oslo, Akershus, Asker, Bærum, Øvre Romerike, Nedre Romerike, Follo, Eidsvoll, Gjerdrum, Hurdal, Nannestad, Nes, Ullensaker, Jessheim, Aurskog-Høland, Fet, Lørenskog, Nittedal, Rælingen, Skedsmo, Sørum, Fjellhamar, Lillestrøm, Strømmen, Enebakk, Frogn, Nesodden, Oppegård, Ski, Vestby, Ås, Stavanger, Kragerø, Telemark og Oppland fylke.

INTERIØRKONSULENTENE.NO har vært med på å sette sitt preg på samtlige av hyttene til Svarstadhyttene AS i forbindelse med restaurering / oppussing. De bidrar med alt fra gode råd til mer omfattende prosjektering, med alt fra fargevalg til veggpynt. Jeg fant interiorkonsulentene.no første gang i 2010 i forbindelse med oppussing av privat leilighet, og samarbeidet ble tatt med over til profesjonelt samarbeid og det tar ikke slutt. Anbefales på det varmeste.

– Jonny Solem, Svarstadhyttene AS

I august 2010 flyttet vår familie på 2 voksne, 2 barn og en katt inn i ”ny” bolig på Nordstrand bygget i 1968. Alle rom var i behov av oppussing og forandring. Tanken om at vi kunne trenge litt hjelp meldte seg fort, og vi tok kontakt med Interiørkonsulentene.no. Det har vi aldri angret på!

Interiørkonsulentene.no kom hjem til oss på befaring, og vi avtalte at de skulle komme tilbake med forslag til tekstiler (gardiner, puter osv.) og materialer, møbler, farge på maling, tapet, romløsninger og belysning. De lagde en oversiktlig mappe til oss, som tar for seg rom etter rom med detaljerte forslag til hvordan vi kan pusse opp. Den inneholder tekst, tegninger, bilder, prøver på farger og tekstiler med mer.

Utrolig praktisk for vår familie. Dette har spart oss for mange handleturer og diskusjoner. De har hjulpet oss til å skape en helhet i boligen med sine forslag. De har tatt hensyn til møbler og ting vi hadde fra før og sørget for at det har dannet en helhet med det nye.

– Vi har fått forslag i ulike prisklasser, men Interiørkonsulentene.no har drevet et grundig forarbeid i å søke opp hvor de har ting som passer akkurat for vårt hus. Vi trenger bare å bla opp i mappen vår. Vi liker alt de har foreslått. De har tydelig fått forståelsen av hvordan vi fungerer og hvordan vi vil ha det i huset vårt.

Takk for all hjelp! -Hilsen Gunhild og Nick Wise

Vi er en familie på fem fra Lommedalen som har bygget nytt hus og hadde en stue vi ikke fikk til å møblere. Den ble rett og slett ikke koselig. Etter god og rask hjelp fra interiørkonsulentene ble stuen koselig og bruksvennlig. Vi er svært godt fornøyd med resultatet.

De tegnet en nydelig bokhylle og hjalp med gardiner og puter.

I tillegg kom de med god langsiktig møbleringsplan.

Hilsen Helene Sandsbraaten

Siden vi aldri har brukt noen interiørkonsulenter tidligere, visste vi ikke helt hva vi skulle forvente oss. Men vi er mildt sagt imponert over det arbeidet som Interiørkonsulentene.no frem til nå har utført.

De har vist et sterkt engasjement helt fra starten, og kommet med forslag som gjenspeiler våre ønsker.

Vi kan på det sterkeste anbefale Interiørkonsulentene.no! Vi er superfornøyde og gleder oss til fortsettelsen….

Med vennlig hilsen Lise, Trond, Mads og Theo

Stor, moderne familiehytte med hovedfokus på design, funksjonalitet og rom for gjester.

Hei.
Da vi endelig i 2009 fikk bestemt oss for hytte og entreprenør, begynte arbeidet med alt utenomhus. Rammen og rominndelingen var gjort på bakgrunn av mange års kompetanse med gammel hytte. Vi visste hva vi savnet – beliggenhet, retning, rominndeling og størrelser var avtalt og vi var fornøyd. Arbeidet ble igangsatt, men så kom de mange spørsmålene – hva med innredningen?, fargevalg, gulv, plassering av TV, gardinvalg osv. I det hele en mengde spørsmål som skulle avklares mer eller mindre samtidig med at byggingen pågikk. Heldigvis kom vi i kontakt med Interiørkonsulentene.no gjennom noen kjente. De stilte opp og hjalp oss med å se helheten slik at vi fikk den hytta vi nå er så fornøyde med!

– Vi fikk stor hjelp – spesielt i møter hvor diskusjoner og avklaringer ble gjort . Det er alltid bra og ha en ”tredje person” og støtte seg til. Konsulentene var flinke til å sette seg inn i vår smak, våre ønsker og vårt behov. I tillegg ga de gode råd og tips til hva og hvor det enkelte interiør kunne anskaffes. Spesielt var vi meget fornøyd med det snekkerfirma som til sist satt sammen spesialtilpasset møblement til rommene. Sett i ettertid er vi ikke tvil om at totalt resultatet ble meget bedre enn forventet takket være at vi søkte profesjonell hjelp. Vi tror også det svarer seg i kostnader og ikke minst meget tidsbesparende. Det blir rimeligere å velge rett første gang. Vi er i hvert fall kjempefornøyde og gleder oss over den nye hytta.

Pål og Mona

Vegger ble revet, og det ble en total forandring fra trangt og lite praktisk kjøkken til flott og funksjonell kjøkkensone i nytt allrom.